Често задавани въпроси относно Vimax

Какво представлява Vimax?

Vimax е програма включваща билкови таблетки, чрез, които можете да подобрите общата си сексуална функция и техническа част, която има за цел да подобри кръвообращението в пениса. Чрез този продукт, вие можете чувствително да увеличите издръжливостта, да сложите край на преждевременната еякулация, да се насладите на по-мощни оргазми и най-вече да уголемите размера на пениса си.

Безопасен ли е приема на Vimax?

Напълно. Vimax използва висококачествени билки, известни по целия свят, като самия продукт е разработван в продължение на години. Натуралната му формула не предизвиква странични реакции дори при продължителна употреба. Все пак, за да се повлияете добре от продукта, трябва да сте физически здрави и ако имате някакво съмнение относно здравословното си състояние е препоръчително да направите консултация с личния си лекар.

Какво съдържа Vimax?

Хапчетата за уголемяване на пениса Vimax включват в състава си билки като Трибулус Терестрис, Гинко Билоба, Сибирски женшен, Сао палмето, Памело, Хрущял от акула, Мате и Жълт Кантарион. Комбинацията от тях дава на организма необходимия тонус, нужен за подобряване на сексуалната функция.

Безопасен ли е за прием?

Продуктът е напълно натурален и няма странични ефекти. Vimax не съдържа синтетика за разлика от не малка част от марките, които се предлагат на пазара.

Има ли нещо, което трябва да ме притеснява относно състава на Vimax?

Във Vimax няма мая, пшеничен глутен, млечни продукти, натрий, захар, изкуствени консерванти, оцветители и аромати, които биха предизвикали нежелани странични реакции. Ако се съмнявате в нещо, страдате от високо кръвно или сте диабетик, все пак можете да си направите консултация със специалист.

Кога мога да почувствам първите резултати?

Като цяло още през първите две до три седмици ще усетите значително подобряване на сексуалната си функция. Уголемяването обикновено настъпва около втория месец след началото на програмата. През първите четири седмици, мнозинството от потребителите наблюдават нарастване на сексуалното желание и заздравяване на ерекцията. При повече от 80% от тях продължителността на половия акт се увеличава значително. Тук трябва да се отбележи и повишаване на либидото и не на последно място по-пълноценните полови контакти. Обикновено пълният потенциал на уголемяване се достига до шестия месец от приема като той може да достигне до 20% уголемяване от първоначалния размер.

Как мога да закупя продукта Vimax?

Vimax разполага с официален сайт www.vimaxbg.com, на който можете да откриете телефон за контакт или да направите своята поръчка. Оператора ще отговори на всички ваши въпроси и ще приеме вашата заявка. Тя ще бъде изпълнена в рамките на 48 часа, като заплащането се извършва при получаването. Използвайки сайта и поместения в него телефон за контакти, вие можете да се възползвате от отстъпките, които се предлагат. Съществува и възможността за доставка зад граница, като транспортните разходи са напълно безплатни в рамките на Европейския съюз.

Необходима ли ми е специална рецепта аз закупуването на Vimax?

Таблетките Vimax са изградени от билки. Той не е лекарствено средство и няма за цел да лекува конкретно заболяване. Не ви е необходима специална рецепта ако желаете да се сдобиете с продукта.