Моят опит с Vimax

Аз съм човек, който непрекъснато търси одобрението на другите и имам нужда от-по високо самочувствие. Това, което винаги ме е притеснявало е било размера на пениса ми. Никога не съм успявал да се представя добре, когато съм бил с момиче. Дори не искам да споменавам случаите, при които ми е било неудобно да си сваля бельото. Ако трябва да си направя самооценка, бих се определил като лош любовник с ниско самочувствие.

Като се замисля, пенисът ми не е от най-малките, но по мои наблюдения е под средното ниво. Винаги съм търсил начин да го уголемя поне малко и с това да изградя самочувствие и увереност. И все пак лично за мен на първо място е стояла сигурността на метода за промяна на размера като не изключвам и колко би ми струвало.

В процес на избиране и проучване попаднах на продукта Vimax. Исках да променя начина си на живот, исках да променя размера си, исках да променя сексуалното си поведение и контакти и просто реших да опитам. През цялото време се чудех “наистина ли работи?”.

За моя изненада резултатите настъпиха още през първите седмици. Усетих пениса си някак по-набъбнал и възбуден. Имаше едно такова вътрешно желание за секс, а когато си мислих как се случва, усещах онова чувство на първото проникване. За мен това бе знак, че либидото и желанието ми за секс са достигнали своя пик. Когато имах полов контакт, ерекцията ми беше осезаемо по-стабилна, а членът ми усещаше всяка една фрикция по време на половия акт.

Още първия месец забелязах, че свършвам много по-бавно в сравнение с преди. Не знам дали бе внушение, но като се замислих нещата просто се случиха, което ме изненада доста приятно. След втората опаковка реших да проверя дали наистина има промяна и измерих размера си. Той беше пораснал с половин сантиметър на дължина и дебелина.

Не знам точно как да го опиша, но нямам спомен да съм имал скоро толкова щастлив ден. За самочувствието няма да говоря. Бях толкова уверен в способностите си, че с момичето ми правихме секс всяка вечер, а тя стигаше до оргазъм винаги. Просто нямаше какво повече да искам за себе си. Останах изключително доволен. И все пак това е само втория месец.

Това което най-много ми хареса е, че продукта Vimax е напълно натурален. Съставен е от билки, които имат за цел да подобрят сексуалната функция на мъжа. Трите основни съставки са Трибулус терестрис, Гинко Билоба и Женшен. Чрез тях се повишава тестостерона в организма, както и кръвоснабдяването в областта на пениса. Макар и доволен от резултатите, реших да продължа да търся в интернет мнения на хора, които са изкарали курс от два месеца. Интересуваше ме основно дали постигнатите резултати се запазват без да правя нищо от тук нататък. Срещнах различни коментари. Някои запазват резултатите си чрез упражнения, други използват пенис екстендери.

В началото не бях съвсем убеден, че екстендера е правилния начин. Все пак намерих въпросния Проекстендер и реших да си го закупя. Цената беше най-ниска на пазара, а качеството на продукта не отстъпваше на тези от високия клас. За мен разликата беше само в моделите и дизайна. Оказа се, че при правилна употреба резултатите настъпват за по-малко от месец. Започнах да го нося по половин час на ден, като във времето качвах с по пет минути. За шест месеца успях да постигна уголемяване на пениса с още сантиметър и половина, като се има предвид, че преди това постигнах и два сантиметра за три месечен курс с Vimax. Не съм очаквал такива резултати и то толкова бързо. Да на някой този период може да му се стори твърде дълъг, но за мен резултата е повече от очаквания.

Като се замисля последните няколко месеца бях отдаден изцяло в уголемяването на пениса, да подобря сексуалния си живот и да придобия самочувствие. Vimax и екстендера изиграха ключова роля, но съм сигурен, че ако не беше моята упоритост, резултатите нямаше да бъдат същите. Вярно е, че всичко настъпва бавно, но времето така или иначе минава, а когато накрая имаш и резултат получаваш невероятно удовлетворение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *