Комбиниране на таблетки Vimax с упражнения

Едно от основните предимства на Vimax е, че той има широк спектър на действие, който се изразява в подобряване на ерекцията, забавяне на еякулацията, увеличаване на сексуалното желание и повишаване на сексуалната енергия. Комбинирайки продукта с различни упражнения, вие значително бихте ускорили процеса на уголемяване на пениса. Можете да се насладите на ясно забележим растеж още в началото на програмата.

Приемайте таблетките Vimax правилно

Преди да се насочите към което и да било упражнение, първо трябва да се уверите, че приемате хапчетата правилно. Правилно е да се приема по една таблетка на всеки 24 часа, като е препоръчително приема да бъде извършен преди лягане. Ако нямате тази възможност, е добре да се осъществява по веднъж на ден в точно определен час. Превишаването на дневната доза не е необходимо, защото самия продукт е достатъчно балансиран. Също така е нежелателно да пропускате прием на таблетките ако веднъж сте започнали програмата, защото по този начин можете да забавите постигането на желания резултат.

Правете правилно упражненията

Съществуват три основни упражнения, с които да уголемите своя пенис. Чрез правилното им изпълняване, резултатите могат да ви изумят.
Първото от тях е Джелк или по-известно като Челик. Това е арабска техника използвана от древни времена. Тя помага да уголемите пениса си както на дължина, така и на дебелина. Изпълнява се когато пенисът е в отпуснато състояние. Желателно е използването на лубрикант от всякакъв вид. С едната ръка доближавате палеца и показалеца и ги поставяте в основата на пениса. Необходимо е да окажете лек натиск, без да изпитване болка или дискомфорт. След това ръката ви трябва да мине по цялото протежение от основата към главата, като вие определяте степента на напрежение и броя повторения. С времето те могат да бъдат увлеличени по ваше усмотрение.

Пенис стречинг

Стречингът е друга техника целяща уголемяване на размера, подходяща за изпълнение по време на приема на Vimax. Това упражнение помага да за удължаването на члена. Необходимо е да легнете на леглото и да издърпате пениса си максимално. Трябва да го задържите в това положение до 15 секунди. Не е необходимо да прилагате сила. Като за начало можете да започнете с десет повторения на ден, като с времето да увеличавате както продължителността, така и повторенията.

Упражненията на Кегел

Те са полезни както за мъже, така и за жени, като са изключително лесни за изпълнение. Целта им е да се заздравят мускулите на тазовото дъно. Чрез усилване на тази мускулатура, значително ще подобрите качеството на ерекцията си. Мъжете отлично знаят, че колкото по-твърд е техния пенис при еякулацията, толкова по-силно е удоволствието по време на оргазъм. Мускулите на тазовото дъно са отговорни за задържането на урината в пикочния мехур. За тяхното усилване е необходимо да се изпълнява едно единствено просто упражнение включващо стягане и отпускане на тазовата мускулатура. За добри резултати е необходимо да продължава около десет петнадесет секунди на повторение, като сериите могат да са до десет на ден. В повечето случаи резултатите са налице до две седмици.

Честота на упражненията

Въпреки, че можете да изпълнявате упражненията на Кегел всеки ден, към Челик и Стречинга, трябва да подходите по-внимателно. Правилната комбинация с хапчетата Vimax са една успешна формула за добри резултати. Упражненията за уголемяване на пениса може да се прилагат до няколко пъти в седмицата. Имайте предвид, че ако усетите болка или някакъв дискомфорт е необходимо да си дадете почивка и да намалите прилаганата сила. Запомнете, че това са процеси, които изискват време. Важно е да се знае, че когато изпълнявате упражнението Челик, половия акт трябва да бъде минимум след два часа. То насища пениса с кръв, което може да го направи леко чувствителен по време на секс.

Влез тук и купи таблетки Vimax от Официалния сайт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *