Какви резултати мога да очаквам при използването на Vimax?

Всеки, който закупува какъвто и да било продукт има някакви изисквания и очаквания към него. Същото важи и за програмите за уголемяване на пениса и подобряване на сексуалната активност. При закупуването на такъв вид таблетки се очаква от тях да забавят еякулацията, да се подобрят ерекцията, либидото и разбира се да се забележи уголемяване на размера. За съжаление не всички продукти се отплащат с добри резултати.
Лично аз мога да споделя опита си с Vimax.

От прочетеното като мнения и статии, стигам до извода, че при всеки един мъж резултатите са коренно различни. Това може да се приложи във всеки един аспект от живота ни.

Също както при спортните постижения, при едни и същи тренировки и приемането на едни и същи добавки, резултатите никога не могат да бъдат еднакви. Винаги се има предвид индивидуалния организъм и как той би реагирал на дадени промени.

През първите три месеца от приема на продукта успях да уголемя пениса си с близо два сантиметра. След това заместих таблетките и упражненията с екстендер и резултата за шест месеца беше сантиметър и половина. Лично аз съм повече от доволен от резултата, който успях да постигна и за мен това е повече от достатъчно.

Срещам съм мнения на мъже, които са ползвали продукта два месеца и са успели да подобрят ерекцията си и да удължат половия акт, но уголемяването на размера е било едва половин сантиметър. Моето обяснение, е че при тях процесите настъпват по-бавно. В някои форуми съм срещал и случаи при които след 12 месечен курс крайния резултат е бил над 8 сантиметра, което е наистина уникално.

Като заключение мога да направя извода, че всичко е индивидуално и всеки един фактор има своето влияние върху крайния резултат. Както казах, тук трябва да се отчете хранителния режим, метаболизма, нивото на стрес, натовареност, ежедневие, алкохол, тютюнопушене, вредни навици, сън и всичко, което човек прави по свой начин. За мен като потребител това е единственото логично обяснение за различно постигнатите резултати макар и за един и същ период от време.

И нека пак обърна внимание на факта, че след като аз съм постигнал този невероятен за мен резултат не означава, че това ще това ще се случи по същия начин при други мъже. Възможно е да имате сходни, по-големи или по-малки резултати при същите условия.

Всеки сам може да прецени към коя програма да се насочи, колко често да прави упражненията, дали да използва само някои от тях или да ги замести с екстендер. Трябва да наблегна на момента да не се сравнявате с другите. Всеки има своето тяло, навици и физика, която е уникална.

Точно поради тази причина не можем да очакваме еднакви резултати. И все пак ако забележите такива, никога не се отказвайте преди да сте постигнали поставените си цели. Те обикновено настъпват още на втория месец, но понякога може да нужни както четири така и осем месеца. В крайна сметка не е важно времето, а какво ще постигнете.

Ако трябва да лично да определя какво направи този продукт с мен, мога да опиша всичко само с една дума и тя е пълноценен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *